ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Viocar-Εταιρία παραγωγής ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού εξωτερικών χώρων

Εταιρικό Προφίλ
Η VIOKAR είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρία που ιδρύθηκε το 1964 με στόχο την παραγωγή ηλεκτρολογικού υλικού. Σήμερα, μια ομάδα νέων ανθρώπων εργάζονται για την παραγωγή προϊόντων υψηλής και σταθερής ποιότητας, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των σύγχρονων κατασκευών.
Όλα τα προϊόντα, για την παραγωγή των οποίων χρησιμοποιούνται μόνο πρωτογενείς πρώτες ύλες, ελέγχονται σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας, είναι πλήρως εναρμονισμένα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και την εθνική νομοθεσία και διανέμονται στα σημεία πώλησης σε πρακτικές και φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες.
Η ΒΙΟΚΑΡ Πλαστικά ΑΒΕΕ, ιδρύθηκε το 2003 στη βιομηχανική ζώνη Κορωπίου. Η νέα πρότυπη μονάδα δημιουργήθηκε με στόχο την εξειδίκευση στην παραγωγή καναλιών διανομής και ηλεκτρολογικών σωλήνων προστασίας καλωδίων.
Η εξειδίκευση αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να παράγουμε προϊόντα σταθερά υψηλής ποιότητας, τα οποία εξελίσσονται συνεχώς με γνώμονα τη χρηστικότητα, την ασφάλεια και το αισθητικό αποτέλεσμα της εγκατάστασης, καθώς πέρα από τις ποιοτικές προδιαγραφές που θέτουμε οι ίδιοι για τα προϊόντα μας, στόχος μας είναι να κάνουμε ταχύτερη και ευκολότερη τη δουλειά του επαγγελματία ηλεκτρολόγου.

Εγκαταστάσεις
Η παραγωγική μονάδα του Αγίου Δημητρίου αποτελείται από δύο διαφορετικά κτίρια που συνολικά καλύπτουν 9.000 τ.μ. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής πραγματοποιείται εδώ στα διάφορα τμήματα του εργοστασίου, τα οποία είναι οργανωμένα με βάση το προϊόν που παράγουν, όπως είναι το τμήμα των ακροδεκτών καλωδίων, των πλαστικών μηχανών injection, των αυτόματων καρφωτικών μηχανών για τα στηρίγματα καλωδίων, το τμήμα μοντάζ, το μηχανουργείο κ.ά.
Είναι προφανής η πολιτισμική ποικιλότητα του ανθρώπινου δυναμικού της VIOKAR, ενώ παράλληλα η εταιρία δίνει ίσες δυνατότητες εξέλιξης σε άτομα με αναπηρία.
Η νέα μονάδα του Κορωπίου αποτελείται από κτηριακές εγκαταστάσεις  συνολικού εμβαδού 2.500 τ.μ. σχεδιασμένες με σεβασμό στο περιβάλλον και με έμφαση στη δημιουργία ενός σύγχρονου και άνετου εργασιακού χώρου.
Οι εγκαταστάσεις αυτές δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες ανάγκες, κάτι που οδήγησε στην εφαρμογή πρωτοπόρων λύσεων. Παραδείγματος χάρη, υλοποιήθηκε ένα σύστημα αποθήκευσης με εκμετάλλευση καθ' ύψος των αποθηκευτικών χώρων, ενώ υιοθετήθηκε ένα μοντέλο οριζόντιας διοίκησης για την καλύτερη αξιοποίηση του εξειδικευμένου προσωπικού με το οποίο επανδρώθηκε η μονάδα.
Προιόντα

Τα προιόντα της αφορούν ηλεκτρολογικό υλικό για την προστασία, τη διανομή, τη στήριξη και τη σύνδεση ηλεκτρικών καλωδίων καθώς και το φωτισμό εξωτερικών χώρων.

Μπείτε στη σελίδα της viokar.gr