ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ηλεκτρολογικά Applications από την ΑΒΒ

Πατήστε πάνω στις ονομασίες των application για να τα κατεβάσετε

S200 Wizard



Το S200 Wizard είναι η εφαρμογή της σουΐτας ABB Wizard η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε εύκολα και με απλά βήματα τον κατάλληλο μικροαυτόματο: επιλέγετε αριθμό πόλων (1, 1+Ν, 2, 3, 3+Ν), χαρακτηριστική καμπύλη, πρότυπο και η εφαρμογή θα σας προτείνει τον κατάλληλο κωδικό με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τεχνικούς καταλόγους που του αντιστοιχούν.



Η CT Wizard είναι η εφαρμογή επιλογής μετασχηματιστών έντασης. Επιλέγοντας ασφαλιστικό μέσο μεταξύ μικροαυτομάτων και διακοπτών ισχύος (κλειστού είτε ανοιχτού τύπου) η εφαρμογή σας προτείνει τον κατάλληλο τύπο.



Η εφαρμογή DS Wizard καθιστά απλή και εύκολη την επιλογή διακοπτών διαρροής με ενσωματωμένα στοιχεία μικροαυτομάτου. Επιλέγετε το ονομαστικό ρεύμα του φορτίου, τον τύπο κυματομορφής του και τη χαρακτηριστική καμπύλη του μικροαυτομάτου και η εφαρμογή σας προτείνει τον κατάλληλο διακόπτη.



Η εφαρμογή Ε 90 Wizard σε απλά βήματα σας βοηθάει στην επιλογή ασφαλειοαποζευκτών (σε έκδοση και με ένδειξη καμμένης ασφάλειας) και ασφαλειών. Η εφαρμογή σας προτείνει κωδικό προϊόντος, τεχνικά χαρακτηριστικα και τους τεχνικούς καταλόγους που το συνοδεύουν.



Η εφαρμογή της ΑΒΒ OVR Wizard σας βοηθάει να επιλέξετε με απλά βήματα απαγωγούς υπερτάσεων για οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές. Επιλέξτε σημείο εγκατάστασης μεταξύ γενικού πίνακα ή υποπίνακα διανομής και η εφαρμογή θα σας προτείνει τον κατάλληλο τύπο αντικεραυνικού.



Η εφαρμογή Wizard Τ της ΑΒΒ σας βοηθάει να επιλέξετε μετασχηματιστές κουδουνιών, ελέγχου αλλά και απομόνωσης για νοσοκομειακές εφαρμογές. Η εφαρμογή σας προτείνει τον κωδικό προϊόντος καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά και καταλόγους που το συνοδεύουν.