ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΤΑ ΝΕΑ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΤΗΣ Kärcher ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ… full control!

karcher full control 2 (1)

Τα Kärcher Full Control K4, K5 και K7 είναι ο συνδυασμός της παραδοσιακής τεχνολογίας πιεστικών της εταιρείας, σε έξυπνη μορφή πλέον όμως, με περισσότερες επιλογές και δυνατότητες για να λύσουν τα χέρια του αρχάριου αλλά και του έμπειρου χρήστη. 
Τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες πιεστικών, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας, είναι η αδυναμία ρύθμισης της πίεσης του νερού και η άγνοια όσον αφορά το ποια πίεση αντέχει κάθε είδος επιφάνειας προτού αρχίσει να φθείρεται.
karcher full control 2 (3)

Τα Kärcher Full Control λύνουν αυτά τα προβλήματα σε μεγάλο βαθμό, καθώς είναι ρυθμιζόμενα από 20 έως 160 bar πίεσης (με 4 προεπιλογές), αλλά και ως προς τη δέσμη του νερού που εκτοξεύουν. 
Επίσης, διαθέτουν LED οθόνη που προβάλλει τις ισχύουσες ρυθμίσεις του χρήστη αλλά και παραδείγματα αντικειμένων/επιφανειών που μπορούν να πλυθούν με ασφάλεια, με την εκάστοτε πίεση νερού. 
Υπάρχει ειδικό mode για τον καθαρισμό επιφανειών από χώμα και λάσπη, με πλήρη πίεση και περιστρεφόμενη δέσμη.
Το «πιστόλι» συνδέεται με το κύριο σώμα του πιεστικού στο κάτω μέρος του, χαμηλώνοντας έτσι το κέντρο βάρους και σε συνδυασμό με την επανασχεδιασμένη βάση, αυξάνει τη σταθερότητα της συσκευής.
karcher full control 2 (2)
Στα Kärcher Full Control το νερό χρησιμοποιείται και για την ψύξη του μοτέρ, προτού εκτοξευθεί, κάτι που αυξάνει την αξιοπιστία και μειώνει την καταπόνηση της συσκευής. 
Τέλος, στη Home έκδοση περιλαμβάνεται ειδικός αντάπτορας για τον καθαρισμό κάθετων και οριζόντιων επιφανειών χωρίς το νερό να πετάγεται παντού και να γεμίζει το χώρο, ιδανικό για βεράντες και προσόψεις κτιρίων.
Τα Kärcher Full Control K4, K5 και K7 είναι ήδη διαθέσιμα από το Μάρτιο στην αγορά και εντός του 2016 θα αντικαταστήσουν όλα τα μοντέλα πιεστικών της μεσαίες και high-end κατηγορίας. Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της Kärcher.

Οδηγίες σωστής σύνδεσης πλυστικού


Επειδή oι περισσότερες βλάβες οφείλονται 
σε κακή συνδεσμολογία και σε κακές συνθήκες λειτουργίας…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΗΜΑΤΑ:

Αφού συνδεθεί ο σωλήνας υψηλής πίεσης στο μηχάνημα καθώς και το λάστιχο νερού της . βρύσης, ανοίγουμε την βρύση.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! 
  • Ξετυλίγουμε το μαύρο σωλήνα υψηλής πίεσης, πριν ανοίξουμε τον διακόπτη!!!
  • Όταν το μηχάνημα ξεκινήσει να λειτουργεί, ο σωλήνας δεν ξετυλίγεται εύκολα και υπάρχει κίνδυνος να "τσακίσε" και να κοπεί.

A) To λάστιχο του νερού τροφοδοσίας σε περίπτωση που είναι εκτεθειμένο στον ήλιο, πιθανόν να έχει μέσα νερό υψηλήςθερμοκρασίας. Στην περίπτωση αυτή πριν το συνδέσουμε με το μηχάνημα αφήνουμε να τρέξει το ζεστό νερό και ταυτόχρονα να καθαρίσει το στόμιο του λάστιχου από τυχόν χώματα σκουπιδάκια κλπ .Το λάστιχο τροφοδοσίας νερού (απο την βρύση)  θα πρέπει να είναιτουλάχιστον 7,5 m.

Β) Στη συνέχεια πατάμε την σκανδάλη μέχρι να βγει ο αέρας από όλο το κύκλωμα και να γεμίσει νερό.

Γ) Μετά βάζουμε το καλώδιο στην πρίζα, με την σωστή παροχή ρεύματος, (πρίζα σούκο 220V) και ανοίγουμε τον διακόπτη του μηχανήματος. Αν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί καλώδιο προέκτασης (μπαλαντέζα) θα πρέπει να έχει τις σωστές προδιαγραφές που περιγράφονται στο εγχειρίδιο του μηχανήματος και να μην χρησιμοποιούνται τυχαία καλώδια. Επίσης αν η μπαλαντέζα έχει τύμπανο (καρούλι) θα πρέπει να ξετυλιχθεί ΕΞ' ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ αλλιώς υπάρχει κίνδυνος σοβαρής βλάβης του ηλεκτροκινητήρα (μοτέρ).

Δ) Όταν πρόκειται να κάνουμε μια μικρή διακοπή, αφού κλείσουμε τον διακόπτη του μηχανήματος, πατάμε μια φορά τη σκανδάλη για να αποσυμπιεστεί(το ίδιο κάνουμε και όταν τελειώνουμε τη χρήση).

Ε) Η εγγύηση του μηχανήματος ισχύει μόνο:


• εφόσον χρησιμοποιούνται απορρυπαντικά της KARCHER που  προβλέπονται στο εγχειρίδιο χρήσης σύμφωνα με την κατηγορία και την χρήση του πλυστικού. Απαγορεύεται η χρήση παχύρευστων, διαβρωτικών, χλωριωμένων προϊόντων,τα οποία μπορούν να φθείρουν βασικά σημεία του πλυστικού.


• Εφόσον χρησιμοποιούνται γνήσια εξαρτήματα,(σωλήνες, πιστόλια κάνες κλπ).