ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΞΥΠΝΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Λειτουργεί μέσω οθόνης αφής ή εφαρμογής στο κινητό, χρησιμοποιεί ειδική τεχνολογία για να ζεσταίνει το φαγητό γρηγορότερα και φωτογραφίζει το φαγητό μέσα από το φούρνο, εν ώρα μαγειρέματος


Χαρακτηρίζεται ως ο «έξυπνος» φούρνος, που θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους να ετοιμάζουν τα φαγητά τους όπως οι επαγγελματίες σεφ. Λέγεται Τζουν και κοστίζει μόλις... 2.000 ευρώ!
Είναι λίγο μεγαλύτερος από ένα φούρνο μικροκυμάτων και διαθέτει ειδική θήκη για κάμερα υψηλής ευκρίνειας που δεν επηρεάζεται από τη μεγάλη θερμοκρασία. Με αυτό τον τρόπο, η συσκευή, αναγνωρίζει το φαγητό και μπορεί να μαγειρέψει την κατάλληλη συνταγή στο χρόνο που πρέπει.


Σαν ένας καλοστημένος υπολογιστής ο φούρνος Τζουν, συνδέεται με το ίντερνετ μέσω WiFi και έτσι μπορεί ο οποιοσδήποτε να αναβαθμίσει την ποικιλία των συνταγών που διαθέτει, όπως και να κάνει το φούρνο να αναγνωρίζει πιο σπάνια και δύσκολα υλικά ή τρόπους μαγειρέματος.

Παράλληλα, η κάμερα λειτουργεί και για τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς μπορεί να απαθανατίσει σε φωτογραφίες τα φαγητά που μπαίνουν στο εσωτερικό του φούρνου, ή ακόμα και να δημιουργήσει time-lapse για το Vine ή το Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟ ΦΟΥΡΝΟ