ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΗΣ LG

Το έξυπνο ψυγείο της LG διαχειρίζεται τα τρόφιμα, παραγγέλνει και προτείνει

Το έξυπνο ψυγείο της LG διαχειρίζεται τα τρόφιμα, παραγγέλνει και προτείνει

Η LG υποστηρίζει ότι το νεότερο έξυπνο ψυγείο της φέρνει την επανάσταση στη διαχείριση τροφίμων, χάρη στην τεχνολογία που αναπτύχθηκε στο εσωτερικό της LG, γνωστή ως Inverter Linear Compressor.

Μια από τις πλέον σημαντικές λειτουργίες του Smart Refrigerator είναι ο λεγόμενος Έξυπνος Διαχειριστής (Smart Manager), μια τεχνολογία που μετατρέπει το ψυγείο σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης τροφίμων. Ο χρήστης μπορεί να δει στην οθόνη LCD του ψυγείου ή στο smartphone του, προκειμένου να ελέγξει τι υπάρχει μέσα, χωρίς να ανοίξει την πόρτα. Με το Smart Manager's Freshness Tracker, μπορεί να εισάγει διάφορα τρόφιμα και να ελέγξει την ημερομηνία λήξης τους. Επιπλέον, μπορεί να προτείνει συγκεκριμένες συνταγές, βάσει των υλικών που υπάρχουν διαθέσιμα στο ψυγείο. 

Δείτε ένα βίντεο για τον τρόπο που γίνεται η εισαγωγή των στοιχείων των τροφίμων στο ψυγείο από τον χρήστη:https://www.youtube.com/watch?v=hesFYrXqwyc

Η λειτουργία Smart Access επιτρέπει στο χρήστη όπου και αν βρίσκεται να παρακολουθεί την κατάσταση λειτουργίας των οικιακών συσκευών LG. Έτσι, αντί να πρέπει να θυμηθεί να πάρει μαζί του τη λίστα με τα ψώνια, ο κάτοχος ενός έξυπνου ψυγείου LG μπορεί απλά να ενημερωθεί για το περιεχόμενό του τη στιγμή που βρίσκεται στο σουπερμάρκετ, μέσω της iOS ή Android συσκευής τους και της εφαρμογής LG Smart Refrigerator.

Αυτοματοποίηση προμηθειών με εντολή του ψυγείου

Το Smart Shopping  είναι μια ακόμη καινούρια λειτουργία του Smart Manager η οποία επιτρέπει στο χρήστη να κάνει τα ψώνια του online, κατευθείαν από την οθόνη LCD του ψυγείου. Η αγορά μπορεί να γίνεται αυτόματα όταν μειώνεται το απόθεμα σε κάποιο είδος ή χειροκίνητα, κατ’ επιλογή του χρήστη. Με το Smart Shopping μειώνεται η ανάγκη μετάβασης στο σουπερμάρκετ, με προφανή οφέλη σε χρόνο, κόστος μετακίνησης και εξυπηρέτηση.


Πλάνο διατροφής από το ψυγείο με βάση τις... αλλεργίες

Η λειτουργία Health Manager, μία αποκλειστικότητα της LG, συστήνει μεμονωμένες συνταγές, καθώς και ημερήσιο ή εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής, με βάση το προσωπικό προφίλ του χρήστη. Η ηλικία, το φύλο, το ύψος και το βάρος του χρήστη εισάγονται σε μία βάση δεδομένων, μαζί με άλλες πληροφορίες, όπως πιθανές αλλεργίες, ώστε να δημιουργηθεί ένα κατάλληλο πλάνο διατροφής, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του συγκεκριμένου προσώπου.
https://www.youtube.com/watch?v=c6GcPHgaxak

Αναφορά προβλημάτων

Μετά από μια εντυπωσιακή αναβάθμιση, η λειτουργία LG Smart Diagnosis επιτρέπει στις έξυπνες συσκευές LG να κάνουν από μόνες του καλύτερη διάγνωση κάποιου πιθανού προβλήματος και να ενημερώνουν τον χρήστη σχετικά. Μέσω Wi-Fi, NFC tagging και ηχητικών ειδοποιήσεων (alerts), o χρήστης μαθαίνει γρήγορα οποιοδήποτε θέμα αφορά τη συσκευή του γεγονός που τον βοηθά να αποφύγει το κόστος κλήσεων στο κέντρο εξυπηρέτησης αλλά και μιας επίσκεψης τεχνικού.

Το έξυπνο ψυγείο της LG είναι Smart Grid Ready: προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία και τις άλλες παραμέτρους λειτουργίας ώστε να εξοικονομεί ενέργεια. Το έξυπνο ψυγείο της LG διαθέτει επίσης, λειτουργίες όπως το Delay Defrost, η οποία μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.

Τέλος, το έξυπνο ψυγείο της LG είναι σε θέση να προτείνει συγκεκριμένες συνταγές με βάση τα υλικά που υπάρχουν ήδη στο εσωτερικό του. Aντί για τις συνηθισμένες βήμα προς βήμα οδηγίες παρασκευής, προβάλλει βίντεο παρασκευής του προτεινόμενου φαγητού στην οθόνη του...